Details of guests reviews: Casa Vacanze blízkosti Siena v Toscana, Chiusi


Dovolenkový dom
Okamžitej rezervácie
52 - Dovolenkový dom

6 Recenzie Zariadenie

Okamžitej rezervácie
  • 9.1

    recenzie, celkové hodnotenie

  • 8.3

    Zhoda s popisom

  • 9

    Komfort / Wellness

  • 8.3

    Pomer ceny a kvality

  • 10

    Upratovanie

  • 9

    Služby infraštruktúry

  • 9.7

    Vlastník / Zamestnanci

Recenzie napísali turisti, ktorí boli ubytovaní v tomto zariadení

Všetci zákazníci, ktorí hodnotili toto ubytovanie, opisujú svoje osobné skúsenosti, a preto všetky recenzie zverejnené on-line predstavujú vlastné hodnotenie navštevníkov a nevyjadrujú názor spoločnosti 4tourism s.r.l..

Recenzie typu filtra
Starší pár (2)
Rodina s malými deťmi (2)

Recenzie Používatelia -

  • Christine (France)

  • September 2019

    “Très bel endroit. Staff très serviable et attentionné”

    9 Pozri úplnú recenziu

    Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit.

    Un peu d'humidité dans le gîte Un peu trop éloigné de la ville

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    DOBRý

    Komfort / Wellness

    DOBRý

    Pomer ceny a kvality

    DOBRý

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • USPOKOJIVé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • STARší PáR

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa nous vous remercions pour votre aimable jugemont et nous esperons d'avoir la possibiitè de vous accueillir encore chez nous pour ce qui concerne l'humiditè, nous vous informons que dans le prochain hiver nous ferons de renovations et nous garderons aussi a ca... avec nos sinceres salutations!! giusy

    9

  • Dominique Cwikula (France)

  • August 2019

    “Nice place for holidays”

    7.8 Pozri úplnú recenziu

    Staff Place Swimming pool Breakfast

    Bedroom is dark

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    USPOKOJIVé

    Komfort / Wellness

    DOBRý

    Pomer ceny a kvality

    USPOKOJIVé

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    USPOKOJIVé

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • VYNIKAJúCE

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • RODINA S MALýMI DEťMI

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa Dear Madame we thank you so much for your kind comment and hope tor have the pleasure to welcoming you again for your next holiday! we take the opportunity to inform you that during next winter we will do a restayling of some of our apartments and so, we will take good note of yr suggestion! with our kindest regards giusy

    7.8

  • JG (France)

  • August 2019

    “Very good on the whole but breakfast was not included whereas your website mentioned it was: this was the only disappointment.”

    7.7 Pozri úplnú recenziu

    Pool is great. Nice appartment with air co. Helpful staff.

    Breakfast was not included whereas your website mentioned it was, disappointing !rnI would appreciate you refund us with this extra cost that was not planned. Staff charged 100 euros on this. I can send you the note as evidence.

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    USPOKOJIVé

    Komfort / Wellness

    DOBRý

    Pomer ceny a kvality

    USPOKOJIVé

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    DOBRý

    Vlastník / Zamestnanci

    DOBRý

    Pripojenie na Internet

    • USPOKOJIVé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • RODINA SO STARšíMI DEťMI

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa Dear Mr Girost actually when you make yr reservation you received the confimation only for the lodge as breakfast was not included and this kind of accommodation has been stated on your voucher but, we understand your disappointement for the supplemenjt you paid and would like to make you the refund requested. For us it is important that you and yr family have a nice memory of yr stay sith us! pls be so kind to let me have your bank detail and we will make the transfer immediately kind regards giusy

    7.7

  • Carine F. (France)

  • August 2018

    “Une parenthèse parfaite ”

    10 Pozri úplnú recenziu

    Calme, terrasse, situation géographique.

    Pas de point négatif

    Il faut y aller, certaines choses ne s’expliquent pas, il faut les vivre.

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    VYNIKAJúCE

    Komfort / Wellness

    VYNIKAJúCE

    Pomer ceny a kvality

    VYNIKAJúCE

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • STRAšNé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • MLADý PáR
    • JEDLO A VíNO

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa chere Madame nous sommes tr�s content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilit� de vous accueillir come nos chers clients! cordialement giusy

    10

  • Altro (Netherlands)

  • July 2018

    “We enjoyed our stay at Chiusi 4704 and during our stay we have visited various places in the neighboorhood. We received good recommendations from Monica of places to visit. The staff was very friendly and helpfull.”

    10 Pozri úplnú recenziu

    Great service and hospitality

    None

    Highly recommended tour is the alternative road to Bagno Vignoni and the city Orvieto. When in Orvieto don’t forget to visit Il Mago Di Oz.

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    VYNIKAJúCE

    Komfort / Wellness

    VYNIKAJúCE

    Pomer ceny a kvality

    VYNIKAJúCE

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • USPOKOJIVé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • STARší PáR
    • EKOTURIZMUS

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa Dear Guest we thank you so much for yr comment and hope to have the pleasure to welcome you for yr next holiday! with our kindest regards giusy

    10

  • Claire de REIMS (France)

  • August 2017

    “Direction tres accueillante. Site magnifique et proche de villes a visiter ”

    10 Pozri úplnú recenziu

    Calme. Logement confortable et piscine superbe

    La taille de la douche... un peu petite

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    VYNIKAJúCE

    Komfort / Wellness

    VYNIKAJúCE

    Pomer ceny a kvality

    VYNIKAJúCE

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • USPOKOJIVé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • RODINA S MALýMI DEťMI
    • RELAX

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa merci pour votre mots! nous sommes très content de savoir que vous avez eu un bon sejour chez nous! On espere d'avoir encore la possibilitè de vous accueillir encore come nos chers clients! cordialement giusy

    10

(6)
9.1

September 2019

“Gîte très confortable. Petit déjeuner copieux. Personnel charmant. Très bel endroit. ”

C
Christine od France

August 2018

“Calme, terrasse, situation géographique.”

C
Carine F. od France

July 2018

“Great service and hospitality”

A
Altro od Netherlands

August 2017

“Calme. Logement confortable et piscine superbe”

C
Claire de REIMS od France