Details of guests reviews: Agriturismo blízkosti Pisa v Toscana, Palaia


Statok
Okamžitej Rezervácie
  25 Počet lôžok

4 Recenzie Zariadenie

8.9

Average review score

  • 9
    Zhoda s popisom
  • 8
    Komfort / Wellness
  • 8
    Pomer ceny a kvality
  • 9
    Upratovanie
  • 9
    Služby infraštruktúry
  • 10
    Vlastník / Zamestnanci

Recenzie napísali turisti, ktorí boli ubytovaní v tomto zariadení

Všetci zákazníci, ktorí hodnotili toto ubytovanie, opisujú svoje osobné skúsenosti, a preto všetky recenzie zverejnené on-line predstavujú vlastné hodnotenie navštevníkov a nevyjadrujú názor spoločnosti 4tourism s.r.l..

Recenzie typu filtra
Rodina so staršími deťmi (2)

Recenzie Používatelia -

  • Hans Nevelsteen (Netherlands)

  • July 2023

    “Very friendly and helpful owners. We didn’t feel like ‘paying guests’; we felt like we were staying with family. We had a wonderful stay! Grazie Mille!”

    9.6 Pozri úplnú recenziu

    Clean and big appartement. Wonderful and very clean pool. (Thank you Roberto for the hard cleaning of the pool every day!) Lovely owners; always asking if it is oké or if we need something. Always ready for a little conversation. Wonderful hostess and host. We arrived early and they cleaned the appartement immediately so we could install earlier. The day we left we could stilll use the pool while waiting to leave for the plane of our kids. Thank you for the wonderful holiday!

    Nothing; when we needed something, we asked and they always helpt us to make it oké.

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    VYNIKAJúCE

    Komfort / Wellness

    DOBRý

    Pomer ceny a kvality

    VYNIKAJúCE

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • USPOKOJIVé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • RODINA SO STARšíMI DEťMI

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa many thenks for your feed back. We hope to see you again.

    9.6

  • Craig Burrows (United Kingdom)

  • June 2023

    “We had a really enjoyable stay. Roberto and Carla really made us feel welcome.”

    8.7 Pozri úplnú recenziu

    The pool

    A car is necessary as the property is quite remote

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    DOBRý

    Komfort / Wellness

    DOBRý

    Pomer ceny a kvality

    DOBRý

    Upratovanie

    DOBRý

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • VYNIKAJúCE

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • STARší PáR

    8.7

  • Geert Ramakers (Netherlands)

  • April 2023

    “Aardige en behulpzame eigenaar maar verouderde inrichting/meubilair”

    7.4 Pozri úplnú recenziu

    Prachtige ligging, groot huis

    Verouderde meubels en keuken

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    DOBRý

    Komfort / Wellness

    USPOKOJIVé

    Pomer ceny a kvality

    USPOKOJIVé

    Upratovanie

    DOBRý

    Služby infraštruktúry

    USPOKOJIVé

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • STRAšNé

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • RODINA SO STARšíMI DEťMI

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa Mi sarebbe stato d'aiuto se mi avesse elencato i mobili da cucina obsoleti- In cucina ci sono il gruppo lavello, stufa e forno di una prestigiosa marca tedesca, frigo/freezer, acquistato 2 anni fa. Il resto dell'arredo è stato fatto su misura da una ditta artigiana 3 anni fa. Forse non le è piaciuto il complessivo, ma l'arredo non è obsoleto. Se poi si riferisce alla sala da pranzo, sia il tavolo che le sedie sono nuovi. Volevo aggiungere che una casa edificata 800 anni fa, per essere precisi nel 1225, dovrebbe essere valutata anche per le particolarità che offre: affreschi autentici alle pareti, porte e finestre in cipresso che datano fine 1700, mentre credo che abbia apprezzato la vista che si gode dalla terrazza, dal soggiorno e da tutte le camere. La ringrazio comunque per aver dato un giudizio, augurandomi che malgrado qualcosa non le sia piaciuto rimanga nella sua memoria un buon ricordo.

    7.4

  • Roberto D. (Italy)

  • April 2023

    “Location spettacolare, proprietari altrettanto, chiaccherare con loro è puro piacere.”

    9.7 Pozri úplnú recenziu

    Una location favolosa, immersa in un piccolo borgo molto molto bello, tranquillissimo, vista meravigliosa su un paesaggio da libro fotografico.

    Nessuno per quanto mi riguarda.

    pridelených bodov

    Hodnotenie

    Strašné

    Priemerný

    Uspokojivé

    Dobrý

    Vynikajúce

    Zhoda s popisom

    Komfort / Wellness

    Pomer ceny a kvality

    Upratovanie

    Služby infraštruktúry

    Vlastník / Zamestnanci

    Hodnotenie

    Zhoda s popisom

    VYNIKAJúCE

    Komfort / Wellness

    VYNIKAJúCE

    Pomer ceny a kvality

    DOBRý

    Upratovanie

    VYNIKAJúCE

    Služby infraštruktúry

    VYNIKAJúCE

    Vlastník / Zamestnanci

    VYNIKAJúCE

    Pripojenie na Internet

    • NEPOUžIL/A SOM

    Typ cestovateľa / dovolenky

    • RODINA S MALýMI DEťMI

    Vyjadrenie majiteľa

    Vyjadrenie majiteľa Grazie per il vostro feedback. Ci auguriamo di rivedervi-

    9.7

(4)
8.9

July 2023

“Clean and big appartement. Wonderful and very clean pool. (Thank you Roberto for the hard cleaning of the pool every day!) Lovely owners; always asking if it is oké or if we need something. Always ready for a little conversation. Wonderful hostess and host. We arrived early and they cleaned the appartement immediately so we could install earlier. The day we left we could stilll use the pool while waiting to leave for the plane of our kids. Thank you for the wonderful holiday!”

H
Hans Nevelsteen od Netherlands

June 2023

“The pool”

C
Craig Burrows od United Kingdom

April 2023

“Una location favolosa, immersa in un piccolo borgo molto molto bello, tranquillissimo, vista meravigliosa su un paesaggio da libro fotografico.”

R
Roberto D. od Italy

April 2023

“Prachtige ligging, groot huis”

G
Geert Ramakers od Netherlands